Games & gadgets

Gamende oma stopt door angst en stress veroorzaakt door comments

foto: YouTube: Localish
  1. Newschevron right
  2. Gamende oma stopt door angst en stress veroorzaakt door comments

De gamende oma die bekendstaat als Skyrim Grandma, heeft in een video aangekondigd dat ze een pauze gaat inlassen door angst en stress. In een video zegt de 84-jarige Shirley Curry dat haar gezondheid achteruit holt door een bepaald soort berichten dat ze vaak ontvangt.

Veel te veel stress

Skyrim Grandma heeft 833.000 volgers op YouTube en in tegenstelling tot andere streamers heeft ze geen last van haatcomments van irritante pubers. Het zijn vooral verzoekjes van volgers die haar bloeddruk extreem doen stijgen: "Sommige comments zorgen bij mij voor veel te veel stress en dat moet ik onder controle zien te krijgen", zegt ze in een video die ze onlangs heeft gepost.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verzoeken

Volgers van de gamende oma proberen haar vaak te helpen door ongevraagd te adviseren om een bepaalde speurtocht in de game te doen, om een andere tactiek toe te passen of een hele andere game te spelen. En dit soort verzoeken zorgen volgens Skyrim Grandma voor een bepaalde mate van druk waar ze niet meer tegen kan.

Volg maar een ander

"Ik weet dat dit soort dingen niet voor stress zouden moeten zorgen, maar het gebeurt gewoon", zegt Shirley. "Ik ga voortaan weinig reageren op berichten en heel wat berichten ook verwijderen. Ik hoef niet steeds te horen welke game ik moet spelen. Ik speel alle games. Ik ben een gamer en als ik iets zou willen spelen, dan had ik dat al gedaan. Als je dat niet leuk vindt, dan moet je maar kijken naar een andere gamer."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie