Games & gadgets

Bekijk de gameplaytrailer van Red Dead Redemption 2

  1. Newschevron right
  2. Bekijk de gameplaytrailer van Red Dead Redemption 2

De langverwachte gameplaytrailer van Red Dead Redemption 2 is vandaag uitgekomen! In de uitgebreide video wordt duidelijk gemaakt dat de Rockstar-game draait om paardrijden, leven en vooral overleven met de bende waar je lid van bent.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van der Linde-bende

Je speelt Arthur Morgan van de Van der Linde-bende in de game. Hij is de rechterhand van Dutch van der Linde, de leider van de hechte groep die door de Verenigde Staten trekt. Zo zie je met sneeuw bedekte bergen, mistige moerassen, droge woestijnen, ruige dorpjes en steden in opkomst.

Confrontaties en consequenties

Je kan in Red Dead Redemption 2 rustig rondrijden en vriendschappen vormen, maar ook bewust de confrontatie opzoeken en vijanden maken. Jij kiest hoe eervol Arthur is door je eigen pad te kiezen. Daarmee accepteer je ook automatisch de consequenties van je acties. Zelfs de band met je paard is enorm belangrijk en kan in gevaarlijke situaties voor het verschil zorgen.

Wapens of drankjes?

De bendeleden verdienen hun geld niet alleen door overvallen te plegen, maar ook door te jagen. De huiden van wilde dieren zijn namelijk geld waard. Met dat geld kan je wapens kopen bij de wapenhandelaar of gewoon een drankje achteroverslaan in het plaatselijke café. Jij kiest je eigen pad in Red Dead Redemption 2.

Releasedatum

Red Ded Redemption 2 komt 26 oktober uit voor de Playstation 4 en de Xbox One. Over een eventuele PC-versie is nog niets bevestigd.

Ster advertentie
Ster advertentie