Games & gadgets

Eerste gameplaybeelden onthuld van 'Call of Duty: Modern Warfare 2'

foto: Call of Duty
  1. Newschevron right
  2. Eerste gameplaybeelden onthuld van 'Call of Duty: Modern Warfare 2'

Uitgever Activision heeft de eerste gameplaytrailer uitgebracht van Call of Duty: Modern Warfare 2. In de trailer is onder andere de militaire eenheid Taskforce 141 in actie te zien.

Missie in Amsterdam

Los van de gameplaytrailer, waarin alleen beelden van de singleplayer te zien zijn, heeft Activision ook meer details bekendgemaakt middels een blog over Modern Warfare 2. Zo gaat het verhaal verder waar Modern Warfare (2019) ophield en zal één van de missies in het spel zich afspelen in Amsterdam. De personages Soap en Ghost keren weer terug. Ook draait de game op dezelfde engine als Warzone 2.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Multiplayer-info

Hoewel multiplayerbeelden nog even op zich laten wachten is er wel meer informatie bekendgemaakt over de modus. Zo is het Gunsmith-systeem op de schop gegaan, wat inhoudt dat spelers veel meer opties hebben om wapens aan te passen. Daarnaast kunnen spelers na de lancering van Modern Warfare 2 veel nieuwe content verwachten, waaronder maps, modi en special events. Ten slotte keert ook de coöperatieve modus Spec Ops terug, waarmee spelers samen missies kunnen doen als ze de singleplayer hebben uitgespeeld.

Warzone 2?

Vorige maand werd al bekend dat Call of Duty: Modern Warfare 2 op 28 oktober wordt uitgebracht. Daarnaast werkt ontwikkelaar Infinity Ward nog altijd aan Call of Duty: Warzone 2, die later dit jaar moet uitkomen. Het is nog onbekend wanneer die game zal worden getoond.

Ster advertentie
Ster advertentie