Games & gadgets

Bruno Mars en Anderson .Paak binnenkort speelbare personages in 'Fortnite'

foto: Instagram: silksonic
  1. Newschevron right
  2. Bruno Mars en Anderson .Paak binnenkort speelbare personages in 'Fortnite'

Ben je toevallig fan van zowel Fortnite als Silk Sonic? Dan heeft Epic Games ontzettend goed nieuws voor je, want Bruno Mars en Anderson .Paak, ook bekend als het duo Silk Sonic, zijn vanaf 10 februari speelbare personages in Fortnite.

Icon Series

Epic Games maakte gisteren bekend dat het duo als onderdeel van de Icon Series wordt toegevoegd aan Fortnite. De Icon Series houdt in dat spelers onder andere verschillende outfits en accessoires gebaseerd op diverse beroemdheden kunnen bemachtigen in de game. Zo verschenen in het verleden onder J Balvin, Ariana Grande, Lebron James en Neymar in Fortnite.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Silk Sonic Cup

Spelers hoeven gelukkig niet lang te wachten om als Silk Sonic te kunnen spelen in Fortnite. Iedereen die vanaf aanstaande maandag deelneemt aan de Silk Sonic Cup krijgt namelijk de kans om de twee artiesten alvast vrij te spelen. Alsof dat niet genoeg is wordt er ook nog een gloednieuwe in-game radiostation geïntroduceerd genaamd Icon Radio, die gehost wordt door Bootsy Collins. Spelers kunnen dus lekker genieten van hun favoriete Silk Sonic-nummers terwijl ze rondrijden in de game.

Ster advertentie
Ster advertentie