Naar homepage
Games & gadgets

Maker Cyberpunk 2077: teleurgestelde gamers mogen geld terugvragen

bron: Rokas Tenys (Shutterstock)
  1. Newschevron right
  2. Maker Cyberpunk 2077: teleurgestelde gamers mogen geld terugvragen

Cyberpunk 2077 was de meest gehypte en langverwachte game van de afgelopen jaren, maar nu dat het spel uit is, zijn veel gamers alles behalve tevreden. De game kampt met veel technische fouten op de PlayStation 4 en Xbox One en daarom meldt ontwikkelaar CD Projekt Red dat ontevreden gamers hun geld kunnen terugvragen.

Excuses

De release van de game was op 10 december. Dat gebeurde na een periode van acht jaar vol speculaties en releasedatums die meerdere keren werden uitgesteld. Na lang wachten, blijven gamers nu teleurgesteld achter, omdat het spel niet voldoet aan de verwachtingen. Vooral op last-gen consoles, zoals de PS4 en de Xbox One, lopen veel spelers tegen bugs en crashes aan en ziet het spel er daarnaast niet altijd even goed uit.

"Wij bieden onze excuses aan omdat we geen beelden van het spel op last-gen consoles hebben laten zien voordat hij uitkwam. Daardoor hebben jullie geen goede afweging kunnen maken voor aanschaf van het spel", laat CD Projekt Red weten op Twitter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Patches

CD Projekt Red meldt ook dat het er alles aan zal doen om alle problemen te fixen. Zo komt er deze week al een update uit. Hierna zal er nog een patch uitkomen in januari en vervolgens nog een in februari. De game zal er na deze patches nog steeds niet uitzien als op een PC of next-gen console, maar wel een stuk beter dan nu het geval is.

Geld terugvragen

Heb je geen zin om te wachten op de updates? No worries. De ontwikkelaar laat weten dat teleurgestelde gamers om restitutie kunnen vragen. Als dat niet lukt via de winkel waar je het spel hebt aangekocht, roept CD Projekt Red op om vóór 21 december per mail contact op te nemen met de ontwikkelaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie