Games & gadgets

Travis Scott wordt 'strategic creative partner' van Playstation

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Travis Scott wordt 'strategic creative partner' van Playstation

Travis Scott is een samenwerking aangegaan met PlayStation als 'strategic creative partner'. De rapper verbindt zijn naam, na McDonalds, voor de tweede keer dit jaar aan een groot bedrijf.

Cactus Jack

"Ik kijk er erg naar uit om te laten zien waar Cactus Jack en Sony allemaal samen aan gewerkt hebben", zegt de rapper in een persbericht. "Maar bovenal ben ik enthousiast om te zien hoe de Playstationfans- en familie reageren, en ik kijk ernaar uit om wat spelletjes met iedereen te spelen!" De samenwerking verklaart waarom Travis al een maand geleden een PlayStation 5 bemachtigd leek te hebben, die pas 19 november uitkomt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Innovatief, constant verbazend en grenzen verleggend"

In het persbericht prijst PlayStation de rapper om zijn diepe kennis en goede herinneringen aan het merk. "Travis is een artiest die ontzettend innovatief, constant verbazend en grenzen verleggend is, net zoals het PlayStation-merk. Dus wij denken dat het een perfecte match is." De samenwerking volgt na een samenwerking met McDonalds, die ervoor zorgde dat fans er alles aan deden om alle Travis Scott x McDonalds producten te bemachtigen.

Ster advertentie
Ster advertentie