Lifestyle

7 mindstates die ervoor zorgen dat je jouw geluk in de liefde blokkeert

foto: Pexels
  1. Newschevron right
  2. 7 mindstates die ervoor zorgen dat je jouw geluk in de liefde blokkeert

Niks in het leven is zeker, dus ook niet in de liefde. Maar dat wil niet zeggen dat je het dan maar moet laten. De lijn tussen geluk in de liefde en de persoon van wie je ooit hield het ergste toewensen, is flinterdun. Maar ja, wanneer je de liefdeskriebels eenmaal goed te pakken hebt, kan het zo mooi zijn! Toch zijn er nog zo ontzettend veel singles zoekende. En als je echt wil vinden, dan zijn er een aantal mindstates die je liever achterwege kan laten.

1. perfectie

Wacht niet op jouw definitie van perfectie. Sta niet slechts open voor wie je denkt dat jouw type is. Het kan zomaar dat jouw geluk in de liefde uit onverwachte hoek komt!

2. geforceerd

Ga niet te geforceerd op zoek, omdat je per se intimiteit wil. Voor je het weet zit je daar zo in verwikkeld, dat je je niet eens bewust bent van die leuke oprechte man of vrouw in je omgeving.

3. kut, kut, kut

Stop met denken dat alle mannen en vrouwen kut zijn. Ja, iedereen is weleens een keer gekwetst, maar betekent het dat je elke date moet afstraffen op basis van wat jij in het verleden heb meegemaakt? Wees kritisch, maar laat je verleden niet de overhand nemen!

4. beetje verlegen?

Durf jezelf open te stellen. Misschien ben je van nature een beetje verlegen, maar nee heb je, ja kan je krijgen, toch? Blauwtje gelopen? Het is dan misschien even afzien ja, maar dan was die persoon gewoon echt niet voor jou bestemd. Blijf hoop houden, want echt: op ieder potje past een deksel.

5. skip je ex

Blijf weg bij je ex (wanneer je samen kinderen hebt, is de situatie natuurlijk net iets anders). Waarom zou je blijven hangen bij je ex als je er gewoon echt niks meer te zoeken hebt?

6. allemaal vanzelf

Denk niet dat gezonde relatie vanzelf gaat. Het is keihard werken man! En ja, een gezonde relatie waarbij je elkaar op een natuurlijke manier aanvult, is fijn. Maar ook daar zal je altijd moeite in moeten blijven steken.

7. Aan de andere kant

Denk maar niet dat het gras groener is aan de andere kant. It's not!

Ster advertentie
Ster advertentie