Lifestyle

Tiffany Haddish showt haar kale hoofd: "Ik houd van mijn nieuwe look"

foto: Instagram: Tiffany Haddish
  1. Newschevron right
  2. Tiffany Haddish showt haar kale hoofd: "Ik houd van mijn nieuwe look"

Comedian en actrice Tiffany Haddish heeft een flinke verandering ondergaan. Ze heeft haar hoofd kaalgeschoren en vindt het geweldig! "Het beste is wanneer water mijn hoofd raakt, alsof het gekust wordt door God", zegt ze in een video op haar Instagram.

Mentaal probleem?

Tiffany Haddish kondigde haar nieuwe kapsel een week geleden al aan en wist de critici toen al de mond te snoeren. "Wanneer een vrouw ervoor kiest om haar hoofd kaal te scheren heeft ze ineens een mentaal probleem? Er is niets mis met mijn hersenen, mannen. Ik maak geen emotionele shit mee."

Tijd

Tiff liep al jaren rond met het idee om zichzelf helemaal kaal te scheren, omdat ze iedere vlek op haar lichaam wel kent, maar zich altijd afvroeg hoe haar hoofd eruit ziet. Ook is het natuurlijk veel makkelijker. Je hoeft weinig te doen aan een kaal hoofd en kan vaak zo de deur uit. Dat scheelt haar weer flink wat tijd.

Complimenten

De actrice van Girls Trip en The Last OG ontvangt heel wat complimenten onder de beelden van haar nieuwe kapsel. Comedian Ali Wong vindt het bijvoorbeeld prachtig staan en schrijft: "Je ziet er geweldig uit Tiff!" Kelly Rowland is ook zeer positief: "Ze heeft geen haren nodig. Ze is prachtig op een prachtige manier."

Ster advertentie
Ster advertentie