Lifestyle

7 slechte openingszinnen die toch kunnen werken als je in iemands DM slide

  1. Newschevron right
  2. 7 slechte openingszinnen die toch kunnen werken als je in iemands DM slide

Hier heeft menig DM-slider zich vast wel schuldig aan gemaakt: een ongelooflijk slechte openingszin. Maar soms, al zijn de versierpogingen nog zo slecht, lukt het toch om een praatje aan te knopen met je Insta crush. Dus, hier komt het: een lijstje met zeven slechte openingszinnen die misschien wel werken als je in iemands DM slide.

1. Gevallen uit de hemel

Hey, ben jij soms gevallen uit de hemel, want je lijkt op een engel...

2. voetbal

Je zou het niet zo snel denken, maar met een voetbalemoji kan je zomaar in de DM sliden van de 'prooi'. Maar het kan natuurlijk niet stil blijven, dus zeg je: sorry, m'n bal is hier naartoe gerold. Nu ik er toch ben, je bent een leuke dame, wat is je Snapchat?

3. bedank je ouders

Super cheesy, maar het wordt weleens gebruikt: bedank je ouders namens mij. Waarop zij misschien wel terug zou kunnen antwoorden, omdat ze wil weten waarom ze haar ouders moet bedanken van iemand die ze niet kent. Hoe jij antwoordt: omdat ze jou hebben gemaakt.

4. Hartendief

Ben je soms een dief, want je hebt m'n hart gestolen...

5. doen alsof

Zag ik jou niet op het station net?

6. allang komen

Het is misschien een hele vage openingszin, maar het wordt wel degelijk gebruikt: sorry, ik wilde allang komen. Juist omdat het zo vaag is, bestaat de kans dat je 'prooi' uit nieuwsgierigheid vraagt waar je dan naartoe zou komen.

7. wifi

Is je naam soms Wifi, want ik voel connectie.

Ster advertentie
Ster advertentie