Lifestyle

Beyoncé en Jay Z geven gratis concertkaarten weg aan fans die vegan worden

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Beyoncé en Jay Z geven gratis concertkaarten weg aan fans die vegan worden

Beyoncé en Jay Z moedigen fans aan om over te stappen op een vegan lifestyle. Dat doen ze door een fan te belonen met een leven lang aan gratis concertkaartjes. Degenen die zich aanmelden voor The Greenprint Project maken kans op deze prijs.

Winnaar

Stond jij al op het punt om al het vlees uit je koelkast weg te gooien? Dan hebben we slecht nieuws, want er zitten nogal wat haken en ogen aan de prijs. Zo moet je 18+ zijn, in de Verenigde Staten wonen en geldt de prijs niet echt 'levenslang'. De winnaar mag namelijk tot dertig jaar lang gratis naar maximaal één show van elke The Carters-tour.

Greenprint

The Greenprint Project is gebaseerd op het boek The Greenprint: Plant-Based Diet, Best Body, Better World van Marco Borges, die Beyoncés trainer is. Hij probeert met dit project mensen te inspireren om zo veel mogelijk plantaardige maaltijden in hun dieet te verwerken. Is volledig veganistisch een stap te ver? Dan is meatless monday ook een optie. Volgens Marco Borges heeft één plantaardige maaltijd per dag al een groot effect op de gezondheid van jezelf én onze planeet.

Overtuigd

Borges is degene die in 2013 het veganistische dieet geïntroduceerd heeft bij The Carters. Inmiddels zijn Bey en Jay zo overtuigd van de voordelen van de vegan levensstijl, dat ze ook in het voorwoord van zijn boek hebben geschreven.

"We hebben allemaal de verantwoordelijkheid om op te komen voor onze gezondheid en de toekomst van de planeet. Laten we samen opstaan. Laten we de waarheid delen. Laten we van deze missie een beweging maken. Laten we "The Greenprint" worden."

Ster advertentie
Ster advertentie