Lifestyle

Door deze 8 grappige redenen werden de FunX-luisteraars de klas uitgestuurd

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Door deze 8 grappige redenen werden de FunX-luisteraars de klas uitgestuurd

De FunX-luisteraars blijken behoorlijk wat grappige dingen meegemaakt te hebben op school. Toen ze gevraagd werden naar de domste reden waarom ze ooit de klas uitgestuurd zijn, stroomden de reacties binnen. De leukste en grappigste hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

1. stelen van je docenten

Iedereen heeft weleens een grapje uitgehaald bij een leraar, maar proefwerken stelen gaat wel heel ver. Op deze manier kunnen we allemaal wel met twee vingers in ons neus overgaan naar het volgende leerjaar.

2. gooien met een dildo

Propjes schieten, gummetjes gooien, op de tafels tekenen: het is allemaal niet oké, maar toch heb je het waarschijnlijk wel eens gedaan. Een dildo op een klasgenoot gooien, is daarentegen wel heel erg extreem...

3. Niks doen

School is er natuurlijk om iets te leren, echter heb je altijd wel een momentje dat je even geen concentratie hebt of aan het dagdromen bent. Dat moet kunnen, toch? Niet dus, deze docent nam gelijk de nodige maatregelen.

4. altijd iemand de pineut

Waarschijnlijk heb je dit zelf ook weleens meegemaakt: je bent gezellig met een groepje aan het kletsen en dan opeens is er één de pineut.

5. dit is wel heel gevaarlijk

WTF! Met een heggenschaar gooien? Best logisch dat de docent gelijk maatregelen heeft getroffen, toch?

6. tekenen op het bord

Je kent het wel: als de juffrouw of meester even weg was, dan pakte je je kans om wat leuks op het bord te tekenen. Maar sommige tekeningen kunnen nogal opgepast zijn.

7. honger

Hilarisch voor de klas, voor de leraar iets minder...

8. kletsnat

Een goede binnenkomer? Als je dit doet, zal je leraar je in ieder geval nooit meer vergeten! Maar, leuk is anders.

Ster advertentie
Ster advertentie