Lifestyle

Social Talk: Bruno Mars geeft bandleden dikke bonus en BN'ers massaal op vakantie

  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Bruno Mars geeft bandleden dikke bonus en BN'ers massaal op vakantie

Wat gebeurt er vandaag op de socials? Check hier de laatste juice!

De Bonus van Bruno

Zijn 'jongens' hebben Bruno Mars nooit in de steek gelaten tijdens zijn 24K Magic World Tour, dus besloot de artiest zijn crew na de laatste show te belonen met een eindejaarsbonus. "A band that sings together, blings together", aldus de zanger die zijn bandleden een paar prachtige 18-karaats gouden horloges gaf.

Vakantie

Het is kerstvakantie! En daar maken de BN'ers flink gebruik van, zo is te zien op de vele vakantiefoto's op Insta. Een van die vakantievierende BN'ers is Jandino. Hij is gezellig met zijn gezin op Curaçao.

Nog meer vakantiefoto's

Jandino is niet de enige BN'er die momenteel op Curaçao is. Ook Rico Verhoeven spendeert zijn vakantie op het prachtige eiland.

Alle BN'ers verzamelen

En aangezien er zoveel BN'ers op Curadise zijn, besloot Gerard Joling ze maar allemaal uit te nodigen voor een 'sterrenlunch'. Zie hier de foto met Irene Moors, Jeroen Pauw, Glennis Grace, Shirma Rouse, Trijntje Oosterhuis, Rico Verhoeven en Jandino Asporaat.

But there's more

Niet iedereen was echter uitgenodigd voor Gerards etentje, want er zijn momenteel nog veel meer artiesten op Curaçao, waaronder Young Ellens en de mannen van SFB.

Dubai

Een andere populaire vakantiebestemming is Dubai. Daar zijn onder andere Ali B en Najib Amhali te vinden.

Van Persie

Ook Feyenoordspeler Robin van Persie geniet van een welverdiende vakantie. Hij bracht de afgelopen dagen door op Dubai, maar is inmiddels terug om zich weer helemaal op het voetbal te richten.

Clipopnames in de kou

Helaas voor Kevin en Hef zitten zij nu niet op een lekkere warme plek. De twee artiesten bevinden zich namelijk midden in de sneeuw in Tirol, Oostenrijk. Ze nemen daar een clip op.

Legends

We sluiten deze social talk af met een legendarische foto die Diddy deelde op zijn Insta. Hij staat superclassy op de foto met niemand minder dan andere legends Nas en Jay Z.

Ster advertentie
Ster advertentie