Lifestyle

Erykah Badu werkt aan parfum die als haar vagina ruikt

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Erykah Badu werkt aan parfum die als haar vagina ruikt

Badu's Pussy, dat is precies hoe Erykah Badu haar nieuwe parfum gaat noemen. En die opvallende naam is niet zomaar gekozen, want het geurtje ruikt volgens de zangers als haar vagina. Ze noemt het een "ode" aan het lichaamsdeel dat ze haar "superkracht" noemt. "Er gaat een verhaal dat mijn pussy mannen veranderd", zegt Erykah. "De mannen waar ik verliefd op word en die verliefd worden op mij, die veranderen van baan en leven."

Stukjes ondergoed

De manier waarop Erykah Badu haar pussyparfum maakt, is interessant: "Ik heb heel wat ondergoed in kleine stukjes gesneden en vervolgens verbrand. Zelfs de as is er onderdeel van." Denk nu niet dat Erykah het erg vindt dat ze ineens al haar ondergoed in het vuur gooit voor haar parfum die 20 februari uitkomt. Ze maakte onlangs nog bekend dat ze tegenwoordig geen ondergoed meer draagt. En mocht je je afvragen hoe die vagina van Erykah Badu ruikt: zoet is het antwoord.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vaginakaars

Erykah Badu is niet de eerste die dit jaar gebruik maakt van haar eigen vrouwelijke geslachtsdelen om iets te verkopen in haar webwinkel. Actrice Gwyneth Paltrow haalde vorig jaar nog de krant omdat ze een kaars ging verkopen die This Smells Like My Vagina heet. En ja, die ruikt naar haar vagina.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie