Lifestyle

Social Talk: 6ix9ine kleurt gezicht verder in, nieuwe clip Latifah en meer

foto: Instagram: 6ix9ine/Youtube: TopNotch
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: 6ix9ine kleurt gezicht verder in, nieuwe clip Latifah en meer

Wat gebeurde er vandaag op de socials? Check hier de laatste juice!

Adriana Lima's laatste Victoria's Secret show

Gisterenavond vond de jaarlijkse Victoria's Secret Fashion Show plaats. Onder andere Kendall Jenner en zusjes Gigi en Bella Hadid liepen schaars gekleed over de catwalk om de nieuwste lingeriecollectie van het merk te showen. Ook de Nederlandse Romee Strijd mocht meelopen en wel met de Swarovski-outfit. Topmodel Adriana Lima sloot de show af en liet weten dat het de allerlaatste keer was dat ze meeliep. Achttien jaar lang maakte ze deel uit van de Angels. Op Instagram post ze een filmpje met hoogtepunten en spreekt ze haar dank uit.

Nieuwe make-up goodies van Kylie

Kylie Jenner en lippen, een never ending story... Na de matte lipsticks breidt Kylie nu haar Kylie Cosmetics uit met een lipglosscollectie genaamd High Gloss. Op Instagram gebruikt ze haar eigen beroemde lippen om de producten te promoten:

NóG een tattoo voor 6ix9ine

De tattoo artist van 6ix9ine laat op Instagram zijn nieuwste creatie zien. De rapper vond zijn gezicht blijkbaar nog niet vol genoeg staan en besloot onder andere de naam van zijn neighbourhood Brooklyn op zijn voorhoofd te tatoeëren. What's next...

LAtifah dropt nieuwe video

Latifah komt met nieuwe muziek! Vandaag dropte ze de track Self Love met bijbehorende clip:
"Hard knock life, ik doe m'n money dance. Ze zeggen ik ben changed, maar niemand kent me echt. Maak mezelf wijs, maak mezelf trots. Adoreer mezelf, geef mezelf love."

Bizzey got new blood

Bizzey werkt graag in teamverband en na Famke Louise lijkt hij nu een nieuwe female collab aan te kondigen: Sterre Marith. Op Instagram post hij een foto samen met de zangeres met de tekst new blood:

New blood.

Een bericht gedeeld door Brooks (@bizzey) op 8 Nov 2018 om 11:36 (PST)

Ster advertentie
Ster advertentie