Lifestyle

Droombaan: barman/-vrouw op zee in een tropisch paradijs

foto: Virgin Holidays
  1. Newschevron right
  2. Droombaan: barman/-vrouw op zee in een tropisch paradijs

Ben je het zat om iedere dag op kantoor te verschijnen, terwijl je ook ergens op een eiland achter de bar had kunnen werken? Grijp dan nu je kans! Op Jamaica zoeken ze namelijk iemand die tijdelijk de taken van de legendarische barman Floyd kan overnemen in Floyd's Pelican Bar.

Drijvende bar

Floyd's Pelican Bar is gebouwd in de zee, op ongeveer anderhalve kilometer van de kust. Onderweg naar je nieuwe werkplek is er iedere dag een kans dat je dolfijnen tegenkomt. Eenmaal aangekomen zie je een klein stukje paradijs dat gebouwd is van palmbomen en drijfhout. Toeristen van over de hele wereld komen er graag en laten vaak een souvenir achter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Biertjes tappen in het paradijs

Op de website van Virgin Holidays staat precies wat je te wachten staat als barman/-vrouw: "Je tapt biertjes in één van de meest ge-instagramde dranklocaties ter wereld." Je vluchten en de accommodatie fixen ze ook voor je, zodat je optimaal kunt genieten in het Caribisch gebied. Het enige dat je hoeft te doen, is je hier aanmelden, zodat je meegenomen wordt in de loting waaruit ze de winnaar van de droombaan zullen trekken.

En dit is Floyd:

Ster advertentie
Ster advertentie