Lifestyle

Koninklijke doekoe verdienen? Meghan en Harry zoeken nieuwe huishoudster

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Koninklijke doekoe verdienen? Meghan en Harry zoeken nieuwe huishoudster

Het nieuwe jaar op koninklijke manier beginnen? Dan moet je bij Meghan en Harry zijn. Het koninklijke echtpaar is namelijk opzoek naar een huishoudster om samen met hen en baby Archie te wonen in het Windsor Castle paleis. Dan is een baan als schoonmaakster toch niet meer zo saai.

Vacature

Voor iedereen die altijd in een paleis heeft willen wonen, is dit je kans. Helaas betekent het krijgen van deze baan wel dat je meer bezig bent met het schoonmaken van een mega paleis dan luieren met een koninklijke martini in je hand. In de vacature staan de taken die je als huishoudster van Meghan en Harry moet vervullen en er wordt meer van je verwacht dan alleen schoonmaken. Best leuk, want zo mag je namelijk ook gasten ontvangen wanneer het royal duo een feestje geeft!

Geen ervaring? Geen probleem!

Heb je geen ervaring als huishoudster? Volgens de vacature is dat geen probleem en zoeken ze vooral iemand met een open en actieve houding. Het is niet helemaal duidelijk hoeveel je als koninklijk huishoudster betaald krijgt maar meer dan het minimum loon is het waarschijnlijk wel. En een ander voordeel: je mag af en toe meereizen met de koninklijke familie naar verre exotische bestemmingen.

Ster advertentie
Ster advertentie