Lifestyle

7 fotowaardige reisspots met een adembenemend uitzicht

  1. Newschevron right
  2. 7 fotowaardige reisspots met een adembenemend uitzicht

Reizen = life. Niet voor iedereen, maar voor heel veel mensen wel. Genieten van het moment is belangrijk, maar stiekem is het ook wel leuk om die geweldige plekken te vereeuwigen met een paar leuke kiekjes. En die foto's worden nog veel mooier als je de juiste bestemmingen uitkiest. Het onderstaande rijtje kan je daar ongetwijfeld bij helpen!

1. Halong Bay - Vietnam

Halong Bay ligt in Vietnam en behoort tot de één van de zeven wereldwonderen. Deze plek heeft iets magisch en is een eilandengroep die goed te bereiken is via de drukke stad Hanoi. Natuurlijk kun je er genieten van een prachtig uitzicht door te hiken, maar je kan je ook letterlijk begeven tussen de rotsen. Zo kan je een kajak huren, dorpjes op het water bezoeken en zelfs overnachten op een bootje!

2. Table Mountain - Zuid-Afrika

De Table Mountain is een plek waar je echt moet zijn geweest tijdens je vakantie in Zuid-Afrika! Hiken kan, maar er is ook een makkelijkere optie: de kabelbaan. Als je eenmaal de top hebt bereikt, word je beloond met een schitterend uitzicht over Kaapstad. En blijf vooral nog wat langer hangen in het cafeetje, want de zonsondergang maakt het uitzicht - en de foto's natuurlijk - alleen maar nog spectaculairder.

3. Padar Island - Indonesië

Padar Island is een must see wanneer je langs de Komodo-eilanden in Indonesië gaat. Bereid je voor op een pittige klim om vervolgens overdonderd te worden van hoe een paradijs er van boven uitziet.

4. Peyto Lake - Canada

De Peyto Lake in Canada is weliswaar geen tropisch paradijs, maar dat maakt het niet minder mooi. Sterker nog, het is anders dan anders! De kleur van het meer spat er vanaf!

5. Rainbow Mountain - Peru

De Rainbow Mountain in Peru is er eentje voor op je bucketlist, toch? Ten zuidoosten van Cusco is waar je deze berg vindt. Een makkelijke tocht om er te komen wordt het niet, want het ligt ruim 5000 meter boven de zeespiegel. Het gevolg: elke stap voelt zwaar en lichtelijke ademnood. Maar goed, als je iets heel graag wil... YOLO!

6. Raja Ampat eilanden - West-Papoea

Jungle, tropische eilanden, witte zandstranden, lagunes en turquoise water,tropische vogels, koraalriffen, hoe adembenemend wil je het hebben? De Raja Ampat-eilanden zijn een droombestemming die eigenlijk geen viewpoint nodig hebben voor een schitterend uitzicht. Maar het is er natuurlijk wel en daar wordt een mens toch ook wel blij van hoor!

7. Oahu - Hawaii

Groen, groen en nog eens groen! Het gaat om Oahu, één van de eilanden op Hawaii. Je kan hier niet alleen geweldig surfen, maar ook naar de Kualoa Ranch, waar een groot deel van de film Jurassic Park is opgenomen.

Ster advertentie
Ster advertentie