Lifestyle

Grootste indoor waterval en jungle op luchthaven Singapore

foto: YouTube: Arkitin CMP
  1. Newschevron right
  2. Grootste indoor waterval en jungle op luchthaven Singapore

Een net iets te lange overstap tijdens het reizen naar je bestemming kan echt vervelend zijn. Maar heb je een stop-over op de luchthaven van Singapore, dan kom je misschien zelfs tijd tekort! Changi Airport heeft sinds kort de grootste indoor waterval en jungle geopend met de naam Jewel.

voor ieder wat wils

Jewel biedt voor iedereen wel wat leuks. Zo kan je niet alleen genieten van de 40 meter hoge waterval - met in de avond een mooie lichtshow - , je kan ook verschillende looproutes bewandelen door de indoor forest valley. Maar daar blijft het niet bij, want het heeft maar liefst 280 winkels en eettentjes, een hotel, een bioscoop, speelgelegenheid voor kinderen en een supermarkt. Daardoor trekt het niet alleen toeristen aan, maar ook voor heel veel locals is een bezoekje aan Jewel een leuk uitje. En dat mag ook wel voor de ruim 1,3 miljard euro die eraan is uitgegeven.

twee manieren

Heb je een lange overstap? Dan moet je wel eerst door de immigratie om naar Jewel te kunnen. Dat betekent dat je op de terugweg ook weer door de paspoortcontrole moet. Heb je wat minder lang de tijd? Dan is het niet zo verstandig om er rond te willen lopen. Maar er is een andere optie om Jewel te ervaren zonder door de paspoortcontrole te hoeven: stap in de trein, want die rijdt dwars door Singapore's nieuwste aanwinst heen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie