logo
Lifestyle

Waarom Duckie Thot een van de populairste modellen van dit moment is

  1. Newschevron right
  2. Waarom Duckie Thot een van de populairste modellen van dit moment is

Er is een grote kans dat je de naam 'Duckie Thot' de laatste tijd vaak voorbij hebt zien komen. En als dat niet het geval is, dan zal haar opvallende gezicht je misschien toch bekend voorkomen. Dit 22-jarige meisje met Soedanese roots is namelijk een van de meest gewilde modellen van dit moment.

Australia's Next Top Model

Duckie, die opgroeide in Australië, deed in 2013 mee aan Australia's Next Top Model. Ze was toen nog maar 17 jaar oud. Duckie werd uiteindelijk derde in het programma, maar dat was genoeg om wat meer bekendheid te krijgen.

New York

In Melbourne bleek het voor Nyadak, zoals Duckie eigenlijk heet, moeilijk om aan klussen te komen. Aan Paper Magazine vertelde ze vorig jaar dat dat volgens haar lag aan haar huidskleur. Ze besloot naar New York te verhuizen en kreeg daar wel verschillende aanbiedingen van modellenbureaus.

Yeezy

Haar grote doorbraak kwam pas nadat ze meeliep in Kanye's beruchte Yeezy Season 4 Show. Al snel volgden er veel grote klussen voor Duckie, waaronder voor Moschino en Balmain.


SAVAGE X FENTY

Duckie heeft ook al meerdere klussen voor één van haar grootste fans gedaan, namelijk Rihanna! Zo stond ze model voor Fenty x Puma, Fenty Beauty en mocht ze meelopen in Rihanna's indrukwekkende Savage X Fenty-modeshow.

Victoria's Secret

Een paar weken geleden is bekendgemaakt dat Duckie Thot haar debuut mag maken als angel voor Victoria's Secret. In de modellenwereld blijft het toch wel een big deal als je mee mag lopen met de Victoria's Secret Fashion Show. Wie wil zich nu niet bij namen als Giselle Bündchen, Doutzen Kroes en Tyra Banks voegen? Het lijkt een garantie voor succes.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

L'óreal Paris

Ten slotte is Duckie Thot ook het nieuwe gezicht van cosmeticabedrijf L'Oréal Paris. Zelf noemt ze dat een echte eer: "Ik kijk ernaar uit om meer meiden te laten houden van hun donkere huid."

Ster advertentie
Ster advertentie