Music

Gunna werkt samen met Asake en Sarz: is dit zijn nieuwe richting?

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Gunna werkt samen met Asake en Sarz: is dit zijn nieuwe richting?

Sinds Gunna vrij is, is hij niet meer te stoppen. Nadat hij zijn album uitbracht, verraste hij zijn fans door op een afrobeats track te springen. Dit werd ontzettend goed ontvangen. Nu werkt Gunna samen met Asake en DJ/producer Sarz aan zijn tweede afrobeats release van het jaar met Happiness

"MEER DAN MUZIEK"

Asake en Sarz beschouwen de track zelf als meesterwerk en noemen het meer dan alleen een liedje. "Geluk is een van de belangrijkste dingen in het leven waar men ooit op kan hopen," zei Asake over de samenwerking. "Sommige mensen betalen er veel voor, terwijl anderen het gratis krijgen. Het creëren van een liedje dat in beide werelden past, was magisch. Ik ben blij dat ik met Sarz en Gunna dit realiteit heb kunnen maken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

AFROBEATS ERA?

Voor Gunna is dit zijn tweede afrobeats release van het jaar. Eerder sprong hij namelijk op de remix van This Year van Victor Thompson. Hiermee verraste hij fans tijdens een liveshow en deze werd goed ontvangen. Ook op 'Happiness' laat Gunna zien dat hij zich comfortabel voelt met zijn nieuwe sound. Is dit het begin van Gunna's afrobeats era?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie