Music

Bokoesam dropt nieuwe track 'Valse Profeten' en kondigt EP aan

foto: YouTube: Bokoesam
  1. Newschevron right
  2. Bokoesam dropt nieuwe track 'Valse Profeten' en kondigt EP aan

In 2020 maakte Bokoesam een belofte voor dit jaar: "Ik beloof jullie dat er veel gaat komen!" Die belofte maakte hij vorige week al waar met zijn single, genaamd Morning. Vannacht deed hij daar een schepje bovenop met de track Valse Profeten. Ook kondigde hij later op de dag zijn nieuwe EP aan onder dezelfde naam. Alles brengt hij zelfstandig uit via eigen label.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lekker bezig

Bokoesam is de laatste tijd goed op dreef. Naast het starten van een eigen label heeft hij twee maanden geleden zijn eigen afhaalrestaurant geopend in Amsterdam-Oost onder de naam Late Night BBQ. Wat muziek betreft zit de artiest ook niet stil. Afgelopen week kwam zijn single Morning uit en vandaag voegt hij er een nieuwe single aan toe, genaamd Valse Profeten. De track is een samenwerking met Kenny B en geproduceerd door Ginton.

EP

Als je denkt dat het voorlopig daarbij blijft dan heb je het mis. Vandaag maakte Bokoesam na het droppen van zijn single zijn fans nieuwsgierig met een kort filmpje op zijn Instagram-account waarin hij zijn Valse Profeten EP aankondigt: ‘’Shit is niet altijd makkelijk man. Tegenslagen… De wereld op zijn kop. Mensen laten zien wie ze echt zien. Het zijn van die tijden dat je terugkijkt en denkt: ‘’Wat is er allemaal gebeurd?’’ Maar precies dan besef je wat echt belangrijk voor je is.’’ De releasedatum staat gepland voor aanstaande vrijdag.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie