Music

T.I. serveert maaltijden aan de armen

  1. Newschevron right
  2. T.I. serveert maaltijden aan de armen
Donderdag heeft T.I. zijn handen uit de mouwen gestoken voor de voedselbank in Atlanta. De 28-jarige rapper deelde warme Thanksgiving maaltijden uit aan bijna 22 duizend arme mensen. Ze waren allemaal bij elkaar gekomen in het stadion van baseballclub Atlanta Braves.

T.I. is blij dat hij iets kan doen voor de armen in zijn geboortestad. Woensdag haalde T.I. in een lokaal radioprogramma al bijna tachtigduizend euro op voor het goede doel. Het is niet voor het eerst dat T.I. aan liefdadigheidsacties mee doet. Hij werkte ook als vrijwilliger nadat orkaan Katrina New Orleans ondersteboven blies. De rapper heeft ook met jongeren gewerkt in een jeugdgevangenis en stelde studiebeurzen beschikbaar aan kinderen uit eenoudergezinnen.

Ondanks al deze goede doelen is T.I. bepaald geen lieverdje. Vorig jaar werd hij nog gearresteerd wegens wapenbezit. Dat terwijl hij om deze reden al eerder een jaar in de cel had gezeten. T.I. moet in maart weer de cel, maar daarnaast ook duizend uur dienstverlening doen.

Jamie Foxx Ft. T.I. - Just Like Me
Ster advertentie
Ster advertentie