Music

A$AP Rocky komt dit jaar nog met een nieuw album

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. A$AP Rocky komt dit jaar nog met een nieuw album

Deze maand zijn er al drie projecten van de A$AP Mob uitgekomen. Toch wachten fans van A$AP Mob-lid A$AP Rocky al sinds 2015 op een nieuw album van de artiest. Voor deze fans heeft de rapper goed nieuws.

A.S.A.P.

Tijdens een interview met Complex werd de A$AP Mob gevraagd naar hun toekomstplannen op muzikaal gebied. A$AP Rocky gaf aan dat hij bezig is aan zijn nieuwe album A.S.A.P. Na de eerdere albums Long. Live. A$AP en At. Long. Last. A$AP, zal A.S.A.P het derde studioalbum worden van de artiest. Fans zullen nog wel even geduld moet hebben. Volgens A$AP Rocky zal het album dit jaar nog worden gereleased. Het is nog niet bekend wanneer het album precies uit zal komen en wie er allemaal een featuring hebben.

PROJECTEN

De A$AP Mob heeft de maand augustus compleet overgenomen. Begin deze maand dropte A$AP Twelvyy zijn debuutalbum, genaamd 12. Daarnaast bracht A$AP Ferg zijn mixtape Still Striving uit en afgelopen vrijdag dropte de A$AP Mob nog het project Cozy Tapes Vol. 2. Beluister het laatste project hieronder:

Ster advertentie
Ster advertentie