Music

Stefflon Don en Linde Schöne zijn de grote beloftes van 2017

  1. Newschevron right
  2. Stefflon Don en Linde Schöne zijn de grote beloftes van 2017

In een speciale muziekaflevering van #Ontopic gaan Roel van Niekerk en Ivo Duijsings in gesprek met FunX-dj Fernando Halman en 3FM-dj Eva Koreman. Wat zijn volgens hun de muzikale beloftes van 2017? Opvallend is dat allebei de dj's kiezen voor twee vrouwelijke urban artiesten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Linde Schöne

Het talent van 2017 volgens Eva is de Noah's Ark-getekende artiest Linde Schöne. Ze maakt muziek die een soort middenweg is van r&b en kleinkunst.

''Ze is heel kwetsbaar, maar heeft tegelijkertijd een echte attitude die ik wel kan waarderen. Ik verwacht binnen twee jaar een HMH'tje.''

Stefflon Don

Fernando kiest voor de hiphopartieste Stefflon Don, die in Engeland woont en daar ook is geboren. Toch is er ook een lichte Nederlandse invloed, want van haar vierde tot haar veertiende woonde ze hier.

''Ze heeft het stoere van Lil Kim, de deep voice van Nicki Minaj en ook nog een Brits accent.''

Meer talent

Verder tipt Eva ook nog Be Charlotte, een Britse singer-songwriter die rap afwisselt met spoken word en beatboxing en gebruikt maakt van loops en live muziek. Fernando heeft hoge verwachtingen van Jorja Smith, een jong meisje met een prachtige stem die ook door BBC werd getipt in de Sound of 2017 Longlist.

Ster advertentie
Ster advertentie