Music

Kendrick Lamar dropt videoclip van nieuwe single 'The Heart Part 5'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Kendrick Lamar dropt videoclip van nieuwe single 'The Heart Part 5'

Kendrick Lamar brengt aanstaande vrijdag eindelijk zijn langverwachte vijfde studioalbum Mr. Morale & The Big Steppers uit. Voordat het zover is, kunnen fans alvast genieten van de videoclip van zijn gloednieuwe single The Heart Part 5.

Kanye West, Will Smith en Nipsey Hussle

In de vijf minuten durende videoclip begint Kendrick met een dankwoord aan al zijn fans die lang op zijn nieuwe muziek hebben moeten wachten. De rapper is te zien voor een rood scherm, waar hij rapt over verschillende problemen waar de Afro-Amerikaanse gemeenschap mee te kampen heeft. Terwijl hij rapt, verandert zijn gezicht meermaals in dat van andere bekende personen. Zo zijn de gezichten van onder anderen Kanye West, Will Smith, Nipsey Hussle en OJ Simpson te zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hints

De rapper hintte vorige maand al naar de release van The Heart Part 5. Halverwege april verscheen er namelijk een pagina, genaamd The Heart, op zijn website waarop allemaal lege folders te vinden zijn. De naam van de pagina deed fans al vermoeden dat er een vijfde deel in de geliefde trackreeks aan zat te komen.

The Heart

Het is nog niet bekend of The Heart Part 5 op Mr. Morale & The Big Steppers te horen zal zijn. In aanloop naar de release van zijn tweede album Good Kid, M.A.A.D City bracht de Kendrick The Heart Part 3 uit, maar het nummer werd uiteindelijk niet meegenomen in de tracklist van de plaat. Ter promotie van zijn vierde album DAMN. bracht de rapper het vierde deel in de reeks uit, maar ook die track stond niet op het album.

Ster advertentie
Ster advertentie