Music

VIDEO: Oprah ziet zachte kant 50 Cent

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Oprah ziet zachte kant 50 Cent
Oprah Winfrey heeft voor haar nieuwste programma Next Chapter een interview met Curtis Jackson, beter bekend als 50 Cent, afgelegd. Verschillende mensen vroegen zich af hoe dat zou verlopen gezien de rapper zich wel eens negatief over de talkshow queen heeft uitgelaten. Zowel Fifty als Oprah bevestigden dat ze nooit beef met elkaar hebben gehad, ondanks dat mensen dat dachten.

Het interview werd gehouden in het huis waar 50 Cent is opgegroeid, bij zijn oma. De rapper liet de roze kamer zien waar hij nog geregeld nog in slaapt als hij onverwachts op bezoek gaat. In het gesprek kwamen verschillende onderwerpen ter sprake waaronder het verschil 50 Cent en Curtis Jackson, de reden waarom hij zijn hond Oprah heeft genoemd, het verlies van zijn moeder op 8-jarige leeftijd en het worden van een van de rijkste rappers.

Oprah's Next Chapter: 50 Cent (Deel 1)
{source}
<iframe frameborder="0" width="550" height="312" src="http://www.dailymotion.com/embed/video/xrgdi2"></iframe>
{/source}

Oprah's Next Chapter: 50 Cent (Deel 2)
{source}
<iframe frameborder="0" width="550" height="312" src="http://www.dailymotion.com/embed/video/xrgdxn"></iframe>
{/source}

Videoclip
50 Cent heeft zijn nieuwste mixtape 'Gangsta Grillz' uitgebracht. De rapper heeft hier samen met dj Drama aan gewerkt. Op de tape, die gratis te downloaden is, zijn onder andere Eminem, 2 Chainz en Snoop Dogg te horen.

Tot nu toe heeft Fifty vijf clips hiervoor uitgebracht. Gisteren heeft hij de videoclip van het nummer OJ gereleast. De mc uit New York heeft hiervoor samen met G-Unit lid Kidd Kidd aan gewerkt.

50 Cent ft. Kidd Kidd - OJ


50 Cent - All His Love


50 Cent ft. Kidd Kidd - Get Busy


50 Cent ft. 2Chainz - Riot (remix)
{source}
<iframe frameborder="0" width="550" height="320" src="http://www.dailymotion.com/embed/video/xqzqg3_2-chainz-riot-50-cent-remix-official-music-video_music"></iframe>{/source}

50 Cent - Murder One

Ster advertentie
Ster advertentie