Music

Bruno Mars gearresteerd wegens drugsbezit

  1. Newschevron right
  2. Bruno Mars gearresteerd wegens drugsbezit
Met Just The Way You Are stijgt Bruno Mars deze week naar de 22ste plaats van de XChart. Ondanks het muzikale succes moest de zanger dit weekend de cel in. De zanger werd zondagochtend gearresteerd wegens drugsbezit.

Een woordvoerder van het politiekorps liet gisteren weten dat Bruno Mars om 2.40 uur is gearresteerd in het Hard Rock hotel. De beveiliging van het hotel betrapte de zanger in een badkamer vol drugs. Het is onbekend om welk soort verboden middelen het gaat.

Toch lijkt het erop dat Bruno niet lang in de gevangenis heeft gezeten. Maandag twitterde de zanger alweer dat hij in Dallas is voor een optreden. "Texas is dope! Im in Dallas rite now looking foward to meeting some folks @ the radio stations. tune in for a special live performance (sic)!"

Deze omstandigheden komen op een slecht moment voor de zanger wiens carrière nu in de lift zit. Hij stond tot vorige week op de eerste plaats van de XChart met Travie McCoy's Billionaire. Ondertussen stijgt hij met zijn solo single Just THe Way You Are langzaam richting de top 10.

Ster advertentie
Ster advertentie