Music

Jay Sean wil nooit meer dik zijn

  1. Newschevron right
  2. Jay Sean wil nooit meer dik zijn
Vroeger was Jay Sean een dik mannetje. Dat is de reden dat de R&B zanger vasthoudt aan een streng eetpatroon. Jay Sean zegt in een interview dat hij een "very, very fat kid" was. Na een ingrijpende verandering in zijn eetpatroon is hij zo veel afgevallen. Hij wijkt dan ook niet af van zijn eetpatroon in de angst dat hij weer dik wordt.

De 26-jarige zanger eet geen brood of pasta meer en traint dagelijks. "Ik was een erg dik kind. Op mijn veertiende verliet ik school en daagde ik mezelf uit. Ik keek in tijdschriften en zei dan tegen mezelf dat ik een lichaam zoals die mannen wilde hebben. Op een dag zou ik er ook zo uit zou zien." Het heeft de zanger veel tijd en moeite gekost, maar het is hem gelukt. "Na die zomer herkenden mensen me niet meer."

Kebab

Het eet-regime waar Jay Sean zich aan houdt is zo streng, omdat hij bang is dat hij weer zo dik wordt. "Zelfs als ik dronken ben en daarna kebab wil eten vraag ik alleen om het vlees. Het brood hoef ik niet. Ik zal mijn verleden nooit vergeten. Daarom wil ik nooit meer van dit pad afwijken."

I Made It

Eind vorige week bracht Jay Sean samen met Kevin Rudolf, Lil Wayne en Birdman de track 'I Made It' uit. Hierin zingt hij over hoe het voor hem begon. Er komen tevens beelden voorbij van de jonge Jay Sean tijdens een talentenjacht. Meer info over de track vind je hier

Kevin Rudolf Ft. Lil Wayne, Jay Sean & Birdman - I Made It

Ster advertentie
Ster advertentie