Music

Makkie, Le Seton en Architrackz primeur: Timeline

  1. Newschevron right
  2. Makkie, Le Seton en Architrackz primeur: Timeline

SuperSongDag-winnaars Le Seton en Makkie hebben de krachten gebundeld tijdens het FunX ADE schrijverskamp! Samen met de succesvolle hitproducer Architrackz brengen ze vuur op de track 'Timeline' die vandaag in première ging bij FunX!

Hectisch!

Makkie won de laatste editie van SuperSongDag bij FunX, voordat de show FunX Talent ging heten. Riza vertelde dat zijn leven sindsdien hectisch is geworden. Hij heeft de afgelopen tijd veel genetwerkt en ondertussen ook heel veel nieuwe muziek gemaakt die hij binnenkort gaat serveren! Hij werkt nu aan een EP die in april moet uitkomen met onder andere Kayente, Krankjoram, Jayh!

Hitproducer

Producer Architrackz werd in de eerste editie van SuperSongDag tweede, maar brak vervolgens helemaal door als producer. De laatste tijd brengt hij FunXhit na FunXhit uit. Hij is onder andere verantwoordelijk voor Plus Min van Keizer en Volgende Stap van Jayh.

Viral met Rotterdam

Le Seton heeft sinds zijn winst bij FunX de track Nutella uitgebracht, Drake en Sean Paul gecoverd tijdens de DiXte 1000 en haalde ook het nieuws dankzij een ode aan Rotterdam.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie