Music

Kim Kardashian's debuutsingle 'Jam' in première gegaan

  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian's debuutsingle 'Jam' in première gegaan
Kim Kardashian's debuutsingle ging gisteren tijdens het radioprogramma van Ryan Seacrest op Kiss FM in première. In januari gaf de realityster aan een klein publiek in een club een voorproefje van 'Jam' (Turn it Up). Hierbij nam een persoon een filmpje op met zijn telefoon, maar deze was van slechte kwaliteit. Hierdoor was het nummer niet goed te horen voor de fans.

Samenwerking

The Dream heeft de beat van de track gemaakt. De zanger/producer heeft ook de backing vocals op het nummer ingezongen. De track is binnenkort op iTunes te koop. Kim twitterde dat de opbrengsten hiervan naar het St. Jude kinderziekenhuis gaan.

Videoclip

Kim heeft inmiddels ook de videoclip van de track opgenomen. De beroemde regisseur Hype Williams heeft de opnames voor zijn rekening genomen. Williams heeft al eerder voor artiesten als Aaliyah, Jay-Z en Christina Aguilera een clip geschoten. Kim heeft enkele foto's die tijdens de shoot zijn genomen, getwitterd. Hierop is te zien dat Kardashian haar haren heeft laten invlechten voor een aantal shots. Haar stylisten zijn hier uren mee bezig geweest.{gallery}blogs/marcel/kimjam{/gallery}
Ster advertentie
Ster advertentie