Music

De DiXte Srefidensi Rap 2007

  1. Newschevron right
  2. De DiXte Srefidensi Rap 2007
Zondag 25 november is Suriname precies 32 jaar onafhankelijk. De reacties op de speciale Srefidensi Rap hebben ervoor gezorgd dat DJ Idriss’ remixproject met Jah Prince en Oneblood De DiXte is! Dj Idriss heeft het momenteel druk met de FunX Jaarmix 2007. Daarnaast zijn er enkele buitenlandse verzoeken, waar hij mee aan de slag gaat. Zo zijn, na het FunX Five concert, de Bombay Rockers geïnteresseerd geraakt in een remix.

Over Oneblood, bestaande uit de broers Thugga en Lucky kan gemeld worden dat zij hard aan het werk zijn om hun mixape af te ronden. De mixtape gaat Shit Is Aan heten. Daarnaast is Brandon (Lucky) materiaal aan het opnemen voor zijn Engelstalige dancehall cd. Hoe dat gaat klinken hoor je natuurlijk op FunX.

Jah Prince (Eric Clarke), de andere artiest die op de Srefidensi Rap te horen is, is woonachtig in Suriname. De afgelopen periode heeft hij in Nederland doorgebracht. Maandag 26 november gaat hij naar Spanje, waar hij tot 6 december blijft voor optredens. Na terugkomst in Nederland zal hij op 13 december bij Club Paradise (Amsterdam) te zien en zijn.

In de tussentijd kan je Srefidensi, de Surinaamse onafhankelijkheid, vieren met Sranang Mang, de Srefidensi Rap van 2007. Deze is namelijk De DiXte!

Klik hier om 'm te horen!
Ster advertentie
Ster advertentie