Music

Label Lil Uzi Vert smeekt hen niet met pensioen te gaan via billboard

foto: YouTube: Lil Uzi Vert
  1. Newschevron right
  2. Label Lil Uzi Vert smeekt hen niet met pensioen te gaan via billboard

Onlangs kondigde Lil Uzi Vert aan dat hen met pensioen wil gaan en een "normaal leven wil leiden". Hen platenlabel Generation Now en talentenbureau the Diop Agency hebben echter gesmeekt dat Uzi diens pensioen nog even uitstelt. Dit lieten zij weten door een prominent bericht te plaatsen op een billboard.

Pensioen

Op het billboard, dat gevestigd is in Uzi's geboorteplaats Philadelphia, staat de tekst: "Uzi, ga alsjeblieft niet met pensioen! Luv, je Generation Now-familie / je Diop Agency-familie." Met de boodschap hopen het talentenbureau en Uzi's platenlabel dat ze de artiest op andere gedachten kunnen brengen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

De reacties van fans op het billboard lopen nogal uiteen. Zo denken sommige fans dat het label en het talentenbureau alleen maar uit zijn op geld. "Oftewel: 'Verlaat ons niet, want we verdienen veel geld aan je'", zegt iemand via X. "Hen label wil enkel geld zien. Het maakt hen niet uit of Uzi gelukkig is of niet", reageert een ander. Anderen denken dat het een marketingtruc is en dat de artiest niet echt met pensioen gaat. "Damn, deze marketing is te gek. Elke Uzi-luisteraar weet dat hen niet met pensioen gaat." Uzi heeft zelf nog niet gereageerd op het bericht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lil Uzi Vert

"'Luv Is Rage 3' wordt mijn laatste album", vertelde Uzi vorige week aan het publiek tijdens hun Pink Tape Tour. Het publiek was duidelijk teleurgesteld, maar de artiest stelde hen en gerust. Uzi voegde eraan toe dat hen nog wel een tour gaat doen voor Luv Is Rage 3. "Maar daarna wil ik proberen een normaal leven te leiden", aldus de I Just Wanna Rock-zanger. Na de aankondiging dropte Lil Uzi Vert hun nieuwe track NFL, de lead single van het komende album, waar overigens nog geen release datum voor is.

Ster advertentie
Ster advertentie