Music

De DiXte 1000 houdt van 'Holland'!

  1. Newschevron right
  2. De DiXte 1000 houdt van 'Holland'!
Keihard meezingen met je favoriete tracks? Heerlijk toch! Lukt het niet altijd in het Engels, dan kan je gewoon doorgaan in het Nederlands. De DiXte stemlijst zit vol met toffe Nederlandstalige hitjes. Nee, niet die van Frans Bauer of Dries Roelvink! Maar wel met bijvoorbeeld de onderstaande tracks.

STEMMEN DOE JE HIER!

1. FunX Talent Broederliefde stond op nummer 1 in de XChart met Labanta. Maar daarvoor gingen ze al lekker met het nummer Maluku. Hier kan natuurlijk op gestemd worden!



2. Ook zanger Jayh doet het goed bij FunX. Vorige week releaste hij een nogal spannende video van zijn nieuwe track Ik Heb Je. Het is nog maar de vraag of dat ook net zo goed gaat scoren als zijn track Mijn Alles. Dat nummer stond na dertien weken op de nummer 1 in de XChart.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.



3. SBMG, Oeh Na Na..zet 'm zo diep, volgens mij is het te strak. Dit nummer werd zo vaak aangevraagd op zender, dat meezingen vast wel lukt.



4. Een Iranees die een Zouk nummer maakt? Die bestaat gewoon hoor, woont in Nederland en is te horen op je radio! De track Jij Bent Van Mij van FunX Talent Xerxes Naseri kwam binnen als XTip, maar wist uiteindelijk de nummer 1 in de XChart te halen.



5. Afgelopen Valentijnsdag verrasten Gio en Keizer hun fans met het nummer Dieper. Met de zwoele track haalden de boys de nummer 1 in de XChart. Ook zij zijn aanwezig op de DiXte 1000 afterparty om heerlijk op te treden! Met de video hieronder kan je alvast even in de stemming komen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.



Ster advertentie
Ster advertentie