Music

CLIPPRIMEUR: Angelo King - Finally Made It

  1. Newschevron right
  2. CLIPPRIMEUR: Angelo King - Finally Made It
Als het aan Angelo King ligt, dan mag de rode loper uitgerold worden. Met zijn nieuwe single 'Finally Made It' toont de Rotterdamse rapper dat hij overtuigd is dat hij het gaat maken met zijn muziek.

Nog geen jaar geleden probeerde Angelo King voet aan de grond te krijgen in het hiphoplandschap. Met een hoop inzet bleef hij vechten voor zijn grote passie; muziek. Zijn eerste FunX-hit, de single Hustlin’ (een samenwerking met reggaester Collie Buddz’ band New Kingston) leverde hem een mooi visitekaartje en een straathit op.

Angelo's nieuwe single 'Finally Made It' gaat vandaag in première bij FunX. Met een beat die afkomstig is van de New Yorkse producer Flaco da Great, die samengewerkt heeft met Fabolous, Cam’ron en Lil Wayne, belooft het in ieder geval heel wat.

Videoclip

De bijbehorende videoclip is afkomstig uit de handen van Mike Static (bekend van werk voor o.a. Fouradi en Postman) en Superior Productions. In de clip is een speciale rol weggelegd voor X-Factor deelneemster Thirza. Hoewel zij helaas niet de liveshows van het televisieprogramma wist te bereiken, spettert ze van het scherm in Finally Made It.

Finally Made It is afkomstig van de gelijknamige, nog te verschijnen EP van Angelo King. De EP wordt uitgebracht door Angelo King’s eigen label d’Newborn Entertainment.

Bekijk hieronder de videoclip van Angelo King's nieuwe single 'Finally Made It', exclusief op FunX.fm!

Angelo King - Finally Made It

Ster advertentie
Ster advertentie