Music

Bizzey dropt 'gekste clip van 2019' met Chivv, Yung Felix, Kraantje Pappie en Fernando

  1. Newschevron right
  2. Bizzey dropt 'gekste clip van 2019' met Chivv, Yung Felix, Kraantje Pappie en Fernando

Bizzey gaat harder dan ooit. Hij scoort hit na hit en die tracks liet hij vorige maand allemaal horen in een uitverkochte AFAS live, waar FunX bij was om het vast te leggen. Vandaag brengt hij de nieuwe track Last Man Standing onder zijn nieuwe label Yung Capital Records uit. Fernando, die in de videoclip speelt, belde vanmorgen met Bizzey om te praten over de track en de virale video.

Eigen label, meer tunes

Last Man Standing van Yung Felix is de eerste officiƫle release van het label van Bizzey. "Mensen kunnen supervirale dingen verwachten," vertelt Bizzey. "Dit is het startschot. We gaan echt hele gekke dingen brengen." Volgens Bizzey zal er niet alleen muziek van bekende artiesten uitgebracht worden: "We gaan ook totaal nieuwe mensen brengen met hele gekke shit, waarbij het gelijk voelt alsof deze persoon al een a-artiest is."

"Het is een hele andere benadering van hoe labels tot nu toe in Nederland geopereerd hebben."

Clip

De clip van Last Man Standing begint met een fragment waarbij Fernando en Chivv de viralvideo van Soulja Boy bij The Breakfast Club naspelen. Dit keer gaat het alleen niet over Drake, maar over Bizzey! Daarnaast zijn er ook nagespeelde fragmenten van de film Bird Box, de clip van Famke Louise en de clip van Kanye West te zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie