Music

Ray Neïman en Sizzla nemen album op

  1. Newschevron right
  2. Ray Neïman en Sizzla nemen album op
Ray Neïman heeft talloze hits gehad op FunX, waaronder eentje met Sizzla. Deze samenwerking beviel de twee artiesten zo goed, dat ze besloten hebben om samen een album op te nemen. of de nieuwe single 'OK' daar een plekje op krijgt, is nog maar de vraag.

Album

Ray vertelt dat Sizzla met het voorstel kwam om samen een cd op te nemen, maar dat er verder nog weinig besproken is. "Ik denk dat dat volgend jaar wordt, omdat we nog moeten besluiten wat voor stijl we samen gaan brengen. Sizzla en ik zijn anders, zowel muzikaal als inhoudelijk." Het grootste verschil tussen de artiesten zit in de taal, want Ray Neïman zingt Frans, Surinaams en Engels, maar speciaal voor dit album gaat hij de Jamaicaanse taal Patois leren. Daarvoor overweegt de zanger nu om drie maanden te wonen op het eiland van Sizzla.

Trapmusic

De Frans-Guyanese-zanger heeft het plan om samen met Sizzla trapmusic te gaan maken. "Dat is de evolutie, maar dan met reggae." Trapmusic bestaat een derde uit hiphop, een derde uit dubstep en een derde uit dub.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F69014313&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Ray Neïman en Sizzla brachten onlangs de videoclip uit van hun gezamenlijke single OK.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/SawquElzogs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie