Music

Beyoncé wekt vrouwenrevolutie op in Run The World (Girls) clip

  1. Newschevron right
  2. Beyoncé wekt vrouwenrevolutie op in Run The World (Girls) clip
Beyoncé speelt een vrouwelijke generaal in haar nieuwe videoclip Run The World (Girls). Het is de eerste single van het album '4'. In de track zit een sample verwerkt van Major Lazer's hit 'Pon de Floor', een productie waar ook de handtekening van Afrojack onder staat.

Girlpower

De explosieve videoclip van Run The World (Girls) toont hoe Beyoncé samen met haar vrouwenleger de aanval opent op mannen. Gekleed in jarretels en gewapend met beeldschone vrouwelijke vormen tonen de meedogenloze dames hun girlpower aan de vijandelijke troepen.

4

Run The World (Girls) is de eerste single van Beyoncé's nieuwe album dat op 28 juni uitkomt. De opvallende naam '4' is gekozen door haar fans. Het getal 4 staat voor het aantal studio albums van de 29-jarige zangeres. Het is tevens het eerste album dat Beyoncé uitbrengt met een andere manager dan haar vader Matthew Knowles.

Major Lazer & Afrojack

Beyoncé heeft voor Run The World (Girls) de hulp ingeroepen van The-Dream, Major Lazer en Afrojack. In de single zit een sample verwerkt van de Major Lazer hit 'Pon de Floor', herkenbaar aan de militaire drumbeat. Wat maar weinig mensen weten is dat Afrojack mee geproduceerd heeft Pon de Floor.

Critici

De critici raken niet uitgesproken over de nieuwe single van Beyoncé. Zo noemt New York Magazine het "een soort monster. Agressief, intens en volledig toegewijd". Digital Spy omschrijft het als "Een nieuwe vrouwenrevolutie ontketenende track die de dansvloeren gaat domineren."

Beyoncé - Run The World (Girls)

Ster advertentie
Ster advertentie