Music

VIDEO: Gewonden bij aanslag op Aleyna Tilki-concert

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Gewonden bij aanslag op Aleyna Tilki-concert

Een optreden van Aleyna Tilki en Emrah Karaduman in de Turkse stad Diyarbakir werd gisteravond bruut verstoord door een dubbele bomaanslag. De pijpbommen werden kort na elkaar het café ingegooid waar het duo op dat moment optrad. Aleyna liep na de eerste ontploffing van het podium, maar zes fans hadden minder geluk en raakten gewond.

Cevapsız Çınlama

Aleyna Tilki en Emrah Karaduman nemen Turkije al weken over met de single Cevapsız Çınlama. In de Turkse Top 30 van FunX staat de track al weken onafgebroken op #1.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geweigerd

De politie heeft twee verdachten van 12 en 13 jaar opgepakt. De jongetjes zouden eerder die avond geweigerd zijn bij het café en uit wraak zelfgemaakte pijpbommen door de ramen hebben gegooid.

Eerste reactie Emrah Karaduman

Emrah Karaduman twitterde al gauw dat de crew niets had: "Vrienden met ons gaat het naar omstandigheden goed en voor zover we weten is er niemand overleden."

Eerste reactie Aleyna Tilki

Aleyna Tilki hield het kort: "Met ons gaat het goed vrienden."

Aleyna ♥ Politie

Zangeres Aleyna Tilki was onlangs nog in het nieuws omdat ze niet meer mag optreden in bars & cafés omdat ze nog minderjarig is. Voor deze vier optredens in Diyarbakir had ze speciaal toestemming gekregen. Aleyna trad namelijk op voor de families van politieagenten die tijdens een bomaanslag op 4 november om het leven zijn gekomen.

Ster advertentie
Ster advertentie