Music

Heeft Mary J Blige haar man geslagen?

  1. Newschevron right
  2. Heeft Mary J Blige haar man geslagen?
Met grote koppen stond er afgelopen weekend dat Mary J Blige haar man Kendu in een club had geslagen. Ook waren er beelden van het incident. Bekijk de beelden na de klik!

Een paar dagen later ontkent Mary J Blige het verhaal. De zangeres zegt dat ze een ruzie tussen haar man Kendu Isaacs en zijn broer probeerde te sussen en ze geen klappen heeft uitgedeeld. Maar is dat echt zo? Kijk zelf maar!

Mary hielp
De woordvoerder van Blige zegt in een verklaring dat de zangeres geen ruzie had met haar man. "Kendu en zijn broer kregen een woordenwisseling dat uiteindelijk hoog opliep. Mary ging die twee juist elkaar halen." De beveiligers van de Grammy winnares hielpen haar met het uit elkaar halen van de twee mannen. Er werd beweerd dat Kendu Isaac's lip aan het bloeden was, maar ook dit wordt tegen gesproken door de woordvoerder.

Chris Brown
Er gingen zelfs geruchten dat Mary J Blige haar man vergeleken had met Chris Brown, maar dat blijkt onwaar te zijn. "Ze heeft het nooit over Chris Brown gehad. Mary en Kendu zijn samen naar huis gegaan en zijn zo gelukkig als maar kan."

Wie denk jij dat er gelijk heeft? De roddelpers of de woordvoerder? Check de beelden hieronder en laat je mening horen!

Slaat Mary J Blige haar man Kendu Isaacs of niet?

Ster advertentie
Ster advertentie