Music

Eindelijk: Tems kondigt na jarenlang teasen releasedatum aan van debuutalbum

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Eindelijk: Tems kondigt na jarenlang teasen releasedatum aan van debuutalbum

Het is inmiddels twee jaar geleden dat Tems haar eerste album aankondigde, maar een exacte releasedatum liet al die tijd op zich wachten. Gelukkig is daar verandering in gekomen, want de Nigeriaanse zangeres heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer we haar debuut kunnen verwachten.

Born in the Wild

Tems maakte via social media bekend dat haar langverwachte debuutalbum Born in the Wild op 7 juni moet uitkomen. De 28-jarige artieste maakte in 2022 bekend dat haar eerste plaat in 2023 uit zou komen. Het album werd echter om onbekende redenen uitgesteld. Wel bracht ze in het najaar van 2023 de singles Me & U en Not an Angel uit. Ook bracht ze vorige maand de catchy tune Love Me Jeje uit. Deze tracks zullen ook te vinden zijn op Born in the Wild.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nog eventjes geduld

Gelukkig hoeven fans dus niet lang meer te wachten op nieuwe muziek van Tems. Sinds haar eerste release, Mr. Rebel, moesten fans van de zangeres het vooral doen met een heleboel singles. Wel bracht ze in 2020 en in 2021 respectievelijk de korte EP's For Broken Ears en If Orange Was a Place uit. 7 juni zal dus de eerste keer zijn dat fans een project krijgen van Tems met (hoogstwaarschijnlijk) een langere speelduur.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie