Music

Kevin luidt slowflow-season in met nieuw album 'Animal Stories'

foto: Kevin - Animal Stories
  1. Newschevron right
  2. Kevin luidt slowflow-season in met nieuw album 'Animal Stories'

Slowflow-season is officieel begonnen, want Kevin heeft vandaag zijn langverwachte album Animal Stories uitgebracht. Het is het eerste album dat de Rotterdamse rapper uitbrengt op zijn eigen gelijknamige label, waarmee hij eerder dit jaar tekende bij Noah's Ark. Het project bevat veel grote collabs, zo hoor je Frenna, Ronnie Flex, Josylvio, Idaly, Lijpe, Yade Lauren, Hef en Emms terug op de meeslepende en persoonlijke tunes.

Hoge verwachtingen

De verwachtingen voor Animal Stories waren hoog nadat Kevin eerder al de goed ontvangen tracks Gordelweg, Langzaam met Lijpe, Als Ik Je Niet Zie met Yade Lauren en Ietsjes Later deelde. Als fans over de nieuwe tracks net zo enthousiast zijn, ligt er misschien wel een FunX Music Award voor Kevin in het verschiet. De slowflowanimal is namelijk genomineerd in de categorie Best MC. Stemmen kan nog tot en met aanstaande maandag.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Luistersessie

Kevin liet zijn album deze week voor het eerst horen aan een klein groepje vrienden, fans en collega's in het Excelsior-stadion. Ook Ouassima was aanwezig bij de luistersessie en sprak the man himself over zijn nieuwe tracks.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie