Music

FunX ontmoet de Pizzamaffia

  1. Newschevron right
  2. FunX ontmoet de Pizzamaffia
Eén margaritha, twee met tonijn en drie pizza FunX! De film Pizzamaffia ging onlangs in première en jou favoriete radiostation was erbij! FunX-reporter Omar interviewde een ietwat nerveuze regisseur Tim Oliehoek. Acteurs Iliass Ojja, Mamoun Elyounoussi waren zelfverzekerder en vertelden over hun ervaringen als pizzakoeriers.

Ook Mimoun Ouled Radi was tijdens de Pizzamaffia-première te vinden op de rode loper. Hij is erg te spreken over zijn collega Illiass en noemt hem zelfs de meest getalenteerde acteur van Nederland. "Een echt natuurtalent! Hij doet me denken aan toen ik nog jong was..."

Fouradi


De titelsong 'Stiekem' van Pizzamaffia, is gemaakt door de broertjes Fouradi, Lange Frans en producer Reverse. De track vind je in de XChart. In eerste instantie ging Brahim Fouradi voor een rol in de film, maar daar greep hij naast. Toch is de artiest positief over zijn ex-concurrenten. "De jongens hebben het uitstekend gedaan, dus ik begrijp ook waarom ik het niet geworden ben." Rolletje of niet, Brahim vond het geweldig om de succesvolle titelsong te mogen maken.Fouradi Ft. Lange Frans - Stiekem (Titelsong Pizza Maffia)


Ster advertentie
Ster advertentie