Music

PRIMEUR: Gers Pardoel single 'Nie Bang' voor het eerst te horen bij FunX

  1. Newschevron right
  2. PRIMEUR: Gers Pardoel single 'Nie Bang' voor het eerst te horen bij FunX

De nieuwe Gers Pardoel single 'Nie Bang' hoorde je vanochtend voor het eerst bij Fernando in Start. Hij verklapte ook bij FunX dat Nie Bang woensdag 28 september al uitkomt.

Good vibes

Gers Pardoel ruilt met Nie Bang de zoete pop in voor een keiharde hiphoptune. Fernando kon vanochtend niet stil zitten door de good vibes in het nummer. Gers vertelde dat de good vibes ontstonden doordat hij de track schreef terwijl hij aan zijn familie en vrienden dacht: "Soms ben je gewoon aan het schrijven en hoeft het niet ingewikkeld te zijn. Dit ontstond gewoon uit gevoel."

FunX-luisteraars vonden 'm lekker!

De Jongensdroom

Gers Pardoel beloofde bij FunX dat we op zijn nieuwe album 'De Jongensdroom' allerlei verschillende stijlen voorgeschoteld krijgen: "Je krijgt van alles te horen op het album. Ik wil me niet beperken tot alleen maar rappen of zingen. Ik heb veel geproduceerd, maar ook veel hulp van Monsif en twee nieuwe producers gekregen."

Scott Storch

Op Instagram zijn een aantal foto's te zien van Gers Pardoel met de Amerikaanse hitproducer Scott Storch. Gers verklapte bij Fernando dat hij inderdaad wat Engelstalige tracks heeft geschreven, maar verder wilde hij er nog weinig over loslaten.

Ster advertentie
Ster advertentie