Music

Bryson Tiller: "Don't heeft mijn leven veranderd"

  1. Newschevron right
  2. Bryson Tiller: "Don't heeft mijn leven veranderd"

Bryson Tiller trad afgelopen weekend op in Amsterdam en ging daarna door naar de afterparty in Rotterdam. Vlak voor zijn allereerste optreden in onze hoofdstad sprak N1els met de populaire zanger van Don't en Exchange.

Bryson ♥ Nederland

De eerste keer Nederland smaakt naar meer voor Bryson Tiller. De 23-jarige zanger vertelde Niels dat hij zich helemaal thuis voelt in ons kikkerlandje: "Ik vind het hier geweldig! Ik zou hier wel willen wonen. Het heeft een bepaalde vibe, alsof het kerstmis is. Ik denk dat kerst hier geweldig zou zijn," zei de zanger in het FunX interview.

Dansende Bryson

Bryson Tiller geniet tijdens de Europese tour, niet alleen dankzij het enthousiaste publiek. De hele ervaring is volgens de zanger compleet anders: "Zelfs de afterparty's hier zijn veel leuker! Normaal verveel ik me enorm op Amerikaanse afterparty's en dat is dan vaak goed te zien aan mij." De feestjes in Europa voelt de zanger echter wel aan: "De afterparty in Parijs vond ik echt geweldig. Ik heb zelfs gedanst!"

Don't: the struggle

FunX luisteraar én Bryson-fan Guillermo mocht van Niels een vraag stellen aan zijn idool Bryson Tiller. We kennen allemaal de wereldhit Don't, maar hoe is die track ooit tot stand gekomen? De Amerikaanse zanger vertelde dat het allemaal te maken had met een zware periode in zijn leven:

"Ik heb Don't gemaakt in een periode waarin ik het financieel moeilijk had. Ik heb een dochtertje die ik alles wil geven, maar als 22-jarige met een parttime baan is dat moeilijk en soms zelfs onmogelijk. Daarom probeerde ik het nog één keer met muziek en het eerste nummer dat ik maakte is Don't."

Dromen

Don't werd een wereldhit en mede dankzij dit nummer mag hij nu de wereld over reizen. "Iedere dag sta ik op en mag ik de hele wereld over reizen met mijn beste vriend. Dat is altijd onze droom geweest. Dankzij Don't zijn al mijn dromen werkelijkheid geworden."

Bryson Tiller & The Weeknd

Over dromen gesproken: Bryson Tiller gamed tegenwoordig met The Weeknd en er lijkt zelfs sprake van een samenwerking. Dat komt mede dankzij een remix die The Weekend van de albumtrack Rambo maakte. Bryson vond het fantastisch: "He killed it!" zei de zanger tegen Niels. De samenwerking tussen Bryson Tiller en The Weeknd is overigens slechts een kwestie van tijd. Ze willen allebei dolgraag, maar door het succes zijn ze momenteel beide druk aan het touren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie