Music

Afrojack: "Journalisten kunnen allemaal m'n reet likken"

  1. Newschevron right
  2. Afrojack: "Journalisten kunnen allemaal m'n reet likken"
Afrojack vertelde dit weekend enthousiast in Weekend WaX over zijn Grammy-nominatie, toen nog niet bekend was dat hij 'm mee mocht nemen. "Het zou natuurlijk vet zijn om op je 23ste een Grammy te winnen." De droom kwam uit, vannacht won de Nederlandse dj samen met David Guetta de felbegeerde Grammy voor hun remix van Madonna's Revolver.

Nick van der Wal, zoals Afrojack echt heet, zag de Dirty South remix van het Temper Trap nummer Sweet Disposition als zijn grootste concurrent in de categorie Best remix recording, non classical. "Een hele gruwelijke danceplaat die ik heel vaak heb gedraaid. Maar die plaat is niet zo cross-over als onze Madonna-remix."



Journalisten


Hatim en Riza wezen journalisten van het ANP eerder dit jaar op Afrojack, maar de dj werd destijds niet serieus genomen. Ze vonden hem niet beroemd genoeg. Nog geen jaar later springen dezelfde journalisten op het Grammy-nieuws van de Nederlandse dj. Daar had Afrojack een duidelijk antwoord op, "Journalisten kunnen allemaal m'n reet likken. Ik zat al bij jullie (FunX) vanaf weet ik veel hoe jong ik was. Ik doe het gewoon voor de lol en ik heb schijt aan die journalisten." Het enige dat Nick echt 'vet' vond is het item van RTL Boulevard, "want daar kijkt mijn oma altijd naar."

Vliegen


Het was niet makkelijk voor Afrojack om aanwezig te zijn bij de Grammy's. De afgelopen dagen vloog hij heen en weer. De tocht begon dit weekend in Ierland, ging daarna door naar België en was 's avonds weer terug in Utrecht. Vervolgens ging hij direct naar Schiphol om in Parijs over te stappen op het vliegtuig naar de Grammy's. Hij vloog naar Los Angeles met Nadia Ali en Morgan Page. Na de uitreiking was hij te vinden op de afterparty van platenmaatschappij Interscope. Niet lang daarna vloog hij door naar Las Vegas.
Ster advertentie
Ster advertentie