Music

PARTYNEXTDOOR en Rihanna de DiXte met chille tune 'Believe It'

foto: YouTube: PARTYNEXTDOOR
  1. Newschevron right
  2. PARTYNEXTDOOR en Rihanna de DiXte met chille tune 'Believe It'

PARTYNEXTDOOR heeft met zijn DiXte-track Believe It iets geflikt waar meerdere artiesten jaloers op zullen zijn: Rihanna op zijn tune laten zingen. Geniet de hele week van de combinatie van de stemmen van dit heerlijke duo, want de Believe It wordt extra vaak gedraaid.

Meezingen in de auto

Het nummer staat op PND's nieuwste album Partymobile. Het album is geïnspireerd op het gevoel dat PARTYNEXTDOOR krijgt als hij in z’n eentje een ritje maakt in de auto. Een van zijn auto’s heeft hem ook de inspiratie gegeven voor de titel van het album, vertelt hij in een interview met Hypebeast: "Ik kwam op de titel tijdens het rijden vorige zomer. Ik luisterde in die tijd veel naar mijn eigen muziek. Toen ik mijn telefoon aan m’n auto koppelde, stond er op het scherm 'Party: Mobile.'"

In elke track op het album heeft PND een bepaalde mood en gevoel gestopt. "Ik kwam mijn huis een tijdje niet zo vaak uit omdat ik me down voelde. Maar toen ik op een gegeven moment meer naar buiten ging, had ik bij elke mood een bijpassende track."

Ghostwriter
PARTYNEXTDOOR was zelf - net als Rihanna - een lange tijd uit beeld met muziek onder zijn naam. Hij dropte in 2017 zijn Seven Days-EP. Daarna bleef het stil, tot hij eind vorig jaar de track Loyal met Drake dropte. De artiest was wel druk bezig met zijn werk als ghostwriter voor andere artiesten. Grote tracks die PND geschreven heeft, zijn onder andere Work van Rihanna en Drake en Wild Thoughts van DJ Khaled met Rihanna en Bryson Tiller.

Tour

Op Instagram laat PND weten dat hij niet kan wachten tot hij het album live kan laten horen aan zijn fans en dat er een tour komt als het weer mag in verband met het coronavirus. Hopelijk slaat hij ons kikkerlandje dan niet over.

Ster advertentie
Ster advertentie