Music

Fouradi neemt track op met La Rouge

  1. Newschevron right
  2. Fouradi neemt track op met La Rouge
Fouradi heeft een track opgenomen met La rouge. Dat vertelde Brahim vanmorgen in Start aan Fernando. Het nummer is een remake van Yu Tranga, een oude hit van de Surinaamse band, en komt te staan op een speciale EP die ze hebben gemaakt voor Suriname. Ook vertelde Brahim dat hij en zijn broer Mo in de zomer gaan touren in Suriname en Curacao.

Fernando belde met Brahim naar aanleiding van de nieuwe single van Fouradi: Lekker Bezig. De bijbehorende clip komt op 26 april uit. Om de videoclip als eerste te kunnen zien kan je je nu alvast inschrijven op de website van Fouradi.

Frankrijk
Mo en Brahim zijn ook nog steeds bezig met hun Franse muziekcarrière. Ze hebben onder andere een track opgenomen met top-producer Kore, bekend van de populaire Rai N B cd's. Nog voor de zomer willen ze in Frankrijk een Franstalige single uitbrengen.

Ferry Doedens
En wat gaan de gebroeders Fouradi doen met GTST-acteur en zanger Ferry Doedens? Brahim kon er nog niet veel over zeggen maar dat er sprake is van een samenwerking lijkt vrijwel zeker. Na de zomer weten we meer!

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F43413913&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie