Music

Strakke Sabrina Starke

  1. Newschevron right
  2. Strakke Sabrina Starke
Zij komt uit Rotterdam. Als je haar hoort zou je dat misschien niet meteen vermoeden. Zij is al geruime tijd bezig en net als Giovanca, was zij ook onderdeel van de gelegenheidsgroep Mighty 8. De groep bestond naast Giovanca en Sabrina Starke uit Ntjamrosie, Neenah, Senna, Sage, Jav’lin en Rosa Ana. Nu is het tijd voor de solo-carriere van Sabrina Starke en zijn er eind september/ begin oktober releaseparties voor haar debuutabum!

Je hoort jazz-, r&b, soul- en folkinvoeden in haar sound terug. Haar voorbeelden zijn o.a. Billie Holiday, Tracy Chapman en Randy Crawford. Sabrina zong eerst in een reggaeband en sinds 2005 zet ze haar eerste solostappen. Toen was zij nog slechts gewapend met haar akoestische gitaar. Inmiddels heeft ze haar band gevormd en staat ze eind september/ begin oktober op haar releaseparty in WATT (voormalig Nighttown, Rotterdam) en Paradiso, Amsterdam.

De videobeelden zijn o.a. in Rokanje opgenomen en daarvoor zijn Kas en Thijs van Checkmeprodukzies en Alotofsjit verantwoordelijk.


(Sabrina Starke - Do For Love)

De opnames voor haar debuutalbum vonden plaats in Los Angeles, California. Het is geproduceerd door het producersduo Beat Royalty, die voor dit project ook samenwerkte met multiple Grammy nominated engineer Brad Gilderman. Hij heeft het album afgemixt en daarom klinkt Sabrina Starke zo strak!
Ster advertentie
Ster advertentie