Music

'Sekstape Ciara te koop voor $100.000'

  1. Newschevron right
  2. 'Sekstape Ciara te koop voor $100.000'
De Amerikaanse website mediatakeout.com claimt dat er een sekstape bestaat van zangeres Ciara. Ze hebben een naaktvideo te zien gekregen als voorproefje. Opvallend detail is dat de bron een beroemd persoon is. Ze konden de tape voor $100.000 van diegene kopen.


In de video die vertoond werd, was Ciara op een sexy manier naakt aan het dansen. De redacteuren waren stomverbaasd, toen de zangeres na haar dans begon te masturberen. Degene die de video vertoonde, vertelde dat er nog meer beelden van de zangeres zijn. Er blijken zelfs video's te zijn waarin Ciara seks heeft met een man. De overige beelden konden gekocht worden voor $100.000, maar dat was de website een aantal nullen te veel. De tape werd aan meerdere partijen te koop aangeboden, dus de kans is groot dat het binnenkort uitlekt.

Verschillende media denken dat het verhaal van MediaTakeOut.com een publiciteitsstunt is van het Ciara-team. Haar nieuwe album Basic Instinct komt namelijk binnenkort uit. De cd is al een aantal keren uitgesteld, maar volgens de platenmaatschappij is 29 november wèl de definitieve datum.

De eerste twee singles van Basic Instinct zijn inmiddels al uitgekomen. Vorige ging de videoclip van Ciara's Speechless in première. Eerder dit jaar in april was de videoclip van Ride al te zien.

Ciara - Speechless

Ster advertentie
Ster advertentie