Music

Kempi geeft optreden op Curaçao & schiet clip!

  1. Newschevron right
  2. Kempi geeft optreden op Curaçao & schiet clip!
Het is misschien moeilijk om te geloven, maar verspreid over Curaçao hangen 2 meter hoge posters om een optreden van de Nederlands-Antilliaanse rapper Kempi te promoten. Op 3 april geeft Kempi een optreden in Skaloco, Curaçao. Ook neemt hij daar met de boys van Habbekrats de videoclip van 'Lord' op.

Kempi is 14 jaar geleden voor het laatst op het eiland geweest, de bevolking daar kent hem echter maar al te goed door hits als Zoveel Stress, Zet Um Op (Baby) en Wakker In Du Cel. Naast het geven van een concert ziet Kempi er naar uit zijn oma na lange tijd weer te zien, een groot barbeque feest te geven voor zijn familie en tussen het werk door te genieten van wat welverdiende vakantie-momenten.

"In mijn vrije tijd wil ik lekker met dolfijnen zwemmen en met een Jet Ski over de zee te blazen, gewoon genieten van de zon, de zee en het prachtige eiland" aldus een enthousiaste Kempi. Drie verschillende radio-stations worden aangedaan, maar ook scholen worden samen met manager DKaya en collega-mc R.Kay (Sterrenlaan) bezocht voor contactmomenten met zijn fans.

Habbekrats Reclame reist mee om een videoclip te schieten voor het macabere, over slavernij verhalende Lord, vernoemd naar de Lord Ligonier, het slavenschip dat Kunta Kinte naar Amerika bracht. Daarnaast wordt er een verslag gemaakt van de reis zelf.

Kempi - Lord

{youtube}1DM-ruioItM{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie